A Good Impact eseményen
civil szervezetek öt érzékszervre ható bemutatókkal
kínálják megvételre vállalati projektjeiket

button a
cover honlap

Bemutatkozó projektek

 

 

Inkluzív színház
Appart Egyesület

Appart

Ülj mellém!
Az Élő Erzsébetvárosért Egyesület

az élő erzsébetvárosért

Gasztrohős PróbatÉTEL
Felelős Gasztrohős Alapítvány

Felelos gasztrohos logo

Akadálymentességi felmérő tanulmány
Informatika a Látássérültekért Alapítvány

infoalap logo

Te is más vagy! Te sem vagy más!
Kompánia Alapítvány

Kompania alapitvany logo

Kreatív Műhely
Máltai Gondoskodás Nonprofit Kft.
kör logó

"VÁLL-NESS"
Ökoszolgálat Alapítvány

oko logo uj

Mentál tréning Másodsegély
TraumaAmbulancia Egyesület

trauma
 


Mi a Good Impact fenntarthatósági forgatag?

A vállalatok és nonprofit szervezetek együttműködéséből olyan projektek születhetnek, amelyek jobbá tehetik társadalmunkat és környezetünket. Sokszor maguk a résztvevők sincsenek tisztában azzal, hogy milyen jó hatásokat indítanak el programjaikkal.

A Good Impact azért jött létre, hogy találkozhassanak azok, akik elindítják ezeket a jó hatásokat.

A Good Impact rendezvényen civil szervezetek szórakoztató formában, ún. „showroomokban” mutatják be és kínálják megvételre szolgáltatásaikat vállalati döntéshozóknak. Ezek a projektek a vállalatok számára kialakított valós szolgáltatások, és egyben a társadalmi és környezetei fenntarthatóságot is szolgálják.

button a
Friss

Sikerrel zárult a második Good Impact fenntarthatósági vásár

Urban golf, Office Dekor, Társasjáték-fejlesztés – csak néhány villanás abból a nyolc szolgáltatásból, akik 2018. január 25-én lehetőséget kaptak a bemutatkozásra a második Good Impact fenntarthatósági vásáron. A rendezvény fő célja az volt, hogy bemutasson olyan innovatív szolgáltatásokat, amelyeket civil szervezetek kínálnak a fenntarthatóságra érzékeny vállalatoknak.

 

A helyszíni vásárlásokon túl számos olyan érdeklődő céggel is találkozhattak a civil szervezetek, akik szívesen működnének velük együtt a közeljövőben. „Mi akkor vagyunk elégedettek, ha minél több ilyen együttműködés születik az esemény alatt és annak következményeként, így reméljük a megkötött üzletek száma még tovább nő az elkövetkezendő időszakban. A Civil Impact Nonprofit Kft. célja, hogy egymásra hangolja a non-profit és for-profit szereplőket” – hangsúlyozta Kiss Gyöngyvér, a Civil Impact Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 

gi5

 

A bemutatkozó szolgáltatások közül a legnépszerűbbek az Igazgyöngy Alapítvány interaktív Társasjáték-fejlesztése és az Alapítvány az Állatkertért Gorillák vagy szurikáták? című csapatépítője voltak. A rendezvényen a szolgáltatások rövidített, 8 perces, úgynevezett „demo” változataival találkozhattak a résztvevők. Ez a kreatív és innovatív bemutatkozási forma lehetőséget ad arra, hogy a vállalati képviselők személyes élményeiken keresztül ismerjék meg a civil szervezetet és éljék át a megvásárlásra kínált szolgáltatást. A Good Impacten olyan felelős vállalatok vásároltak, mint a PwC Magyarország és a BP GBS Europe.

 

gi4


A második magyarországi Good Impact esemény fő támogatója, az ERSTE Alapítvány volt. „Nagyon örülök a Good Impact sikerének, mely egy olyan platformot hoz létre, mely hosszú távon képes megteremteni a civil és vállalati szektor közötti párbeszéd és együttműködés lehetőségét” – mondta el Bessenyei Hajnalka, az ERSTE Alapítvány képviselője. „A civil szervezetek Magyarországon, de más közép- és dél-kelet európai országban is sokkal több kihívással néznek szembe, mint valaha. Ezért is különösen fontos megalapozni társadalmunkban a szektorok közötti kommunikációt és bizalmat. Ebben vállal szerepet magára a Civil Impact Nonprofit Kft. és az általa megálmodott esemény, a Good Impact. Büszkék vagyunk arra, hogy mi is részesei lehetünk e párbeszéd fejlesztésének és hozzájárulhatunk a projekt sikeréhez” – fűzte hozzá Bessenyei Hajnalka.

gi1

A Good Impact-en az alábbi nyolc szervezet "showroom"-ját láthatták a résztvevők:

"Jövőt nekik is" Alapítvány: Office Dekor, Igazgyöngy Alapítvány: Társasjáték-fejlesztés, Alapítvány az Állatkertért: Gorillák vagy szurikáták?, Bike Maffia EgyesületCsapatépítés a Bike Maffiával,  Egyesek Ifjúsági Egyesület: Y,Z... - új generációk, új lehetőségek, Kék Pont Drogkonzultációs Központ: Recovery Open Urban Golf Day,  Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány: Cyberbiztonság a szűrószoftvereken túl, Szatyor Egyesület: Gondolat Ébresztő! reggeli.

Pályázás és részvétel

CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA

A nonprofit szervezetek pályázás útján nyerhetik el a jogot a Good Impacten való bemutatkozásra.


Az idei évben a civil szervezeteknek a pályázási lehetőség lezárult.

 

VÁLLALATOK SZÁMÁRA

A vállalati képviselők részvétele regisztrációhoz kötött. A regisztrációs díj: 10.000 Ft.

Kérjük, keressen minket elérhetőségeinken!

 

 


Kapcsolat

A Good Impact rendezvény szervezője a
Civil Impact Nonporfit Kft..
E-mail: info@civilimpact.hu
Telefon: +36208068636
Fb color
logo good impact

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Név:
E-mail cím:*
Telefonszám:
Üzenet: 

Köszönjük!

   pallereszter logo    mvm atomeromu 03 jpgbp logobottom mavir logo     logo 2018